Jak na vízum do Ruska

Vízum do Ruska, jak na to? 

Máte letenku do Moskvy a nevíte, které dokumenty potřebujete k vyřízení víza do Ruska? K žádosti o turistické i služební vízum do Ruska je třeba doložit pozvání, které pro vás rádi zařídíme, má platnost až 1 rok.

Pozvání pro turistická víza jsme schopni zajistit na počkání. Pozvání pro služební víza zajistíme za 12 až 24 pracovních dní, podle délky požadovaného víza. Cena víza do Ruska se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Jeho výši vám rádi sdělí naši specialité na e-mailové adrese info@viza.cz. Cena víza do Ruska zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády.